Călăraşi: I se dărâma casa din cauza unei vile construite ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuinţa lui Vasile Sfetcu, în pericol de prăbuşire
Locuinţa lui Vasile Sfetcu, în pericol de prăbuşire

Casa nu are burlane sau jgheaburi şi toată apa pluvială şi zăpada se scurg pe locuinţa lui Sfetcu. În prezent, locuinţa acestuia este degradată major, având fisuri şi crăpături la pereţi, dar şi tasări ale tavanului.

Vasile Sfetcu locuieşte pe strada Călugăreni de peste 20 de ani. Bărbatul ( 53 ani) nu are pe nimeni şi este pensionat pe caz de boală. De cinci însă a uitat de toate necazurile şi a început lupta cu vecinul său, Vali Petcu pentru că acesta şi-a construit o vilă fără să aibă autorizaţie.
Deşi nu deţinea documentele necesare Petcu a construit o vilă P+2, chiar dacă în acte figura P +1. „ Nu mă bagă nimeni în seamă pentru că sunt un om simplu şi nu am bani. Nimeni nu mă ascultă nici măcar primarul Nicolae Dragu“, ne-a spus, cu ochii în lacrimi, Vasile Sfetcu.

În fiecare zi, acelaşi coşmar

De cinci ani, Vasile Sfetcu nu mai are linişte. Trăieşte în fiecare zi acelaşi coşmar. Cu acte doveditoare, bărbatul nu reuşeşte să îşi facă dreptate pentru că toată lumea îi spune că vecinul său are bani şi nu poate să îi facă nimic. „ Am fost la primar şi nu mi-a dat nici un răspuns, am fost la prefect şi nu m-a băgat în seamă. Casa poate să cadă pe mine şi să mor, dar nu interesează pe nimeni pentru că sunt un om simplu şi trăiesc dintr-o pensie de 800 de lei.

Jumătate din bani se duc pe medicamente, de unde să am şi pentru proces?“, a explicat Vasile Sfetcu. Deşi bărbatul a făcut multe reclamaţii şi plângeri , autorităţile nu l-au ajutat deloc. Răspunsul a venit, invariabil, de la toată lumea. Să îl dea în judecată pe Vali Petcu.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului„Adevărul de Seară“Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite