Călăraşi: Hoţii au lăsat 50 de familii în beznă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, hoţii au furat 200 de metri de conductor dintr-o reţea de joasă tensiune la Dragalina şi au lăsat 50 de consumatori fără curent electric

În cursul nopţii trecute, în localitatea Dragalina, din judeţul Călăraşi a fost sustras un conductor torsadat dintr-o reţea de joasă tensiune, pe o distanţă de 200 de metri, desfăşurat între patru stâlpi. Din această cauză au rămas nealimentaţi cu energie electrică un număr de 50 de consumatori din perimetrul străzilor Brazilor, Morii şi Iasomiei din localitatea Dragalina.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea au izolat reţeaua şi au început lucrările de înlocuire a echipamentului sustras.

„Conform estimărilor din teren, ca urmare a complexităţii lucrărilor de refacere a reţelei electrice din zonă şi a faptului că nu există soluţii de realimentare din alte surse, până la acest moment se preconizează că alimentarea cu energie electrică a consumatorilor afectaţi nu va putea fi reluată decât în cursul zilei de mâine“, a declarat Johanna Scintee, purtător de cuvânt al Enel România. 


Enel Distribuţie Dobrogea a anunţat autorităţile în drept despre de acest incident, iar în prezent a fost demarată o anchetă în vederea identificării autorilor acestui furt.
 



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite