Călăraşi: Hoţ de componente de cale ferată, capturat cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr care tăia un fir de contact de la calea ferată, alături de un complice, a fost capturat după ce s-au tras focuri de armă.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 03.00, poliţiştii de la Serviciul Transporturi Călăraşi şi Constanţa au prins în flagrant doi tineri care secţionau un fir de contact din linia dezafectată a staţiei CFR Dragalina. Mihaiţă M.(18 ani) şi Daniel M.(19 ani), ambii din comuna Dragalina, au fost prinşi, după ce oamenii legii au tras două focuri de avertisment.

Două focuri

Pentru prinderea acestora, după somarea legală de încetare a activităţii infracţionale, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, cu care au tras în plan vertical doua focuri de avertisment. „Astfel s-a reuşit prinderea primului suspect, iar în urma folosirii armamentului nu s-au înregistrat victime. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi continuate cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi prinderea celui de-al doilea suspect“, a precizat inspector Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite