Călăraşi: Hoţ de arme şi cartuşe, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost încătuşat şi dus în arestul Poliţiei
Tânărul a fost încătuşat şi dus în arestul Poliţiei

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, deoarece a furat o armă de vânătore şi 28 de cartuşe.

La 10 octombrie 2010, ora 21.50, la sediul Poliţiei Oraşului Fundulea s-a prezentat Dumitru P.(55 de ani), din Bucureşti, care a reclamat dispariţia unei arme de vânătoare şi a cartuţelor aferente. Bărbatul le-a declarat oamenilor legii că arma, marca „Bereta“, calibru 12 mm, se afla în autoturismul proprietate personală marca Dacia Pik-up, alături de un săculeţ ce cuprindea 28 de cartuşe nefolosite.

Bunurile furate sunt în valoare de 3.000 lei. Bărbatul a mai spus că se întorcea de la o vânătoare organizată şi autorizată fiind membru al unei asociaţii de acest gen.

A furat şi radiocasetofoane

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au identificat pe Valentin V.(20 de ani), din oraşul Fundulea,  ca fiind principalul suspect în acest caz. Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit întreaga activitate infracţională a lui tânărului suspectat şi de furtul a trei radiocasetofoane din autoturismele altor cetăţeni din oraşul Fundulea.

Faţă de suspect a fost luată masura reţinerii de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Călăraşi, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fundulea, cu propunere de arestare preventivă.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite