Călăraşi: Harababură pentru ajutorul de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii stau la rând ore în şir pentru a depune dosarele
Oamenii stau la rând ore în şir pentru a depune dosarele

Doar 640 de dosare au fost acceptate până în prezent. Călărăşenii sunt nemulţumiţi că stau ore în şir în faţa ghişeelor pentru a depune dosarele pentru subvenţia la căldură.


 Oamenii reclamă proasta organizare a autorităţilor şi se plâng că sunt plimbaţi pe drumuri pentru câteva hârtii. Oameni bătrâni şi bolnavi stau ore în şir pentru a–şi de punde dosarele pentru subvenţia la căldură, iar când le vine rândul la ghişeu li se dau  înapoi  actele. Veşnica poveste. Întotdeauna mai trebuie câte „ceva“.

Haos la Primărie

Angajaţii de la Primărie nu spun de la bun început ce morman de acte le trebuie oamenilor, iar autorităţile dau vina pe cetăţeni că sunt dezinformaţi. Persoanele care aşteaptă să îşi depună doasrele pentru subvenţie stau afară în frig, ore în şir. Până în momentul de faţă au fost acceptate 600 de dosare pentru subvenţia la gaze şi 40 de dosare pentru lemne. „ Dosare se primesc în lunile de iarnă şi mulţi dintre ei nu au toate actele necesare şi din această cauză li se resping dosarele“, a spus Luminiţa Năstase, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite