Călăraşi: Gabriel Ionescu, pasionat de matematică şi acte caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel adoră călătoriile în străinătate
Gabriel adoră călătoriile în străinătate

Are numeroase cursuri efectuate în ultimii ani, iar printre cele mai importante diplome obţinute au fost Permisul european de conducerea computerului, ECDL şi  First Certificate în English la Universitatea Cambrige.

Iubeşte oamenii şi animalele, în egală masură. A participat alături de alţi voluntari ai Asociaţiei V-pătrat, implementat prin programul Tineret în Acţiune, la numeroase opere caritabite în beneficiul copiilor orfani, al bătrânilor şi al animalelor.

Cursuri de învăţare isteaţă

În ultimii ani, tânărul a preferat să aloce mai mult timp studiului liber, intelligent, fără a se surmena inutil. Preferă să se implice în proiecte şi cursuri de la care are de învăţat şi capătă experienţă şi informaţii mult mai valoroase ce-i deschid atât mintea cât şi sufletul.

La proiectul Future World Leaders Summit ce a avut loc la Washington DC, anul trecut, în perioada 19-25 iulie,  tânărul a făcut parte din echipa românească formată din 14 copii ce s-au „luptat“ cu criza economic. „A fost o experienţă foarte interesantă. Au participat şase delegaţii din peste 20 de ţări din toată lumea. Grupul nostru a avut ca temă combaterea crizei economice, iar soluţiile noastre au fost aplaudate de toţi participanţii“, povesteşte Gabriel.  

Anul trecut a fost în vizită la Parlamentul European împreună cu alţi tineri inteligenţi. Iubeşte matematica, iar în clasele a -VIII-a şi a IX-a a participat la olimpiada de matematică. Limba engleză nu mai are niciun secret pentru el, după ce a obţinut diploma First Certificate în English la Universitatea Cambrige pentru care s-a pregătit timp de un an.

Citiţi mai multe amănunte despre Gabriel în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite