Călăraşi: Fostul şef al Poliţiei Municipale, Dan Burducea, eliberat din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul şef al Poliţiei Municipale Dan Burducea a fost arestat la 2 noiembrie 2010 Foto Observator de Călăraşi
Fostul şef al Poliţiei Municipale Dan Burducea a fost arestat la 2 noiembrie 2010 Foto Observator de Călăraşi

Fostul comandant al Poliţiei Municipale, Dan Burducea este liber! Fostul poliţist, anchetat într-o dosar de evaziune fiscală cu băuturi alcoolice prin care a păgubit statul, alături de alţi complici, cu 650.000 de euro, a fost eliberat provizoriu din arestul IPJ Călăraşi.

Decizia aparţine Curţii de Apel Bucureşti, iar eliberarea a avut loc miercuri seară. „Persoana în cauză a părăsit, miercuri seară, în jurul orei 21.00, arestul IPJ Călăraşi, în urma unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti.’“, ne-a declarat inspector Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

DIICOT, pe fir

La 2 noiembrie 2010, Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a solicitat judecătorilor arestarea preventivă a lui Teodor Lucian Rogojinaru, Petrică Tudor şi a lui Dan Burducea, acuzându-i de operaţiuni ilicite cu produse din alcool, în perioada iulie-septembrie 2010.

Dosarul a fost preluat, la sfârşitul anului trecut, de Biroul Teritorial Călăraşi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism( DIICOT), deoarece există indicii că fostul poliţist ar fi făcut parte dintr-un grup organizat.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite