Călăraşi: Fosta brutărie din Cuza Vodă, devastată de hoţi/ S-a furat şi uşa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din fosta brutărie din Cuza Vodă au mai rămas doar pereţii. Timp de o lună, hoţii au furat tot ce le-a picat în mâna, inclusiv uşa de la intrare.

Exasperaţi de avalanşa de reclamaţii, poliţiştii au început verificările ce au vizat mai mulţi suspecţi. La postul de poliţie existau mai multe plângeri privind dispariţia mai multor buncuri: uşă metalică, instalaţia de aer condiţionat, flex, picamer, aparat de sudură, electromotoare şi ţevi metalice. Bunurile au dispărut din fosta brutărie din localitate, iar furturile s-au petrecut în perioada decembrie 2010 – ianuarie 2011.

Şase autori

În urma cercetărilor au fost identificaţi şi suspecţii. Este vorba despre Ionuţ C., de 19 ani, Costică M., de 23 ani, Vasile I., de 27 ani, toţi din comuna Cuza Vodă, Gheorghe L., de 22 ani, şi Nicolae C., de 21 ani, ambii din comuna Roseţi. Aceştia au recunoscut în faţa anchetatorilor că au comis furturile şi au indicat chiar şi persoanele cărora le-au vândut prada. Poliţiştii au reuşit recuperarea a peste 50 % din prejudiciul cauzat, bunuri comercializate la Roseţi.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite