Călăraşi: Mâine seară, super show Flamingo Boys în club Bizarre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii vor susţine un spectacol special pentru doamnele care vor dori să se distreze în acest sfârşit de săptămână.

Cinci din cei 13 membri ai trupei vor fi prezenţi vineri, la ora  22.30, în clubul Bizarre. Doamnele şi-au rezervat deja locuri pentru a vedea spectacolul care va dura mai mult de 60 de minute, cât fusese stabilit iniţial, deoarece băieţii nu au alte planuri pentru vineri seara. Din cele 140 de locuri disponibile au fost deja rezervate 100. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

Spectacol pentru 8 martie

„Va fi un spectacol pentru doamne şi domnişoare pentru ziua de 8 martie, dar şi pentru că băieţii au priză la public“, ne-a declarat Alina Jipa, administratorul Clubului Bizarre. Doamnele sunt încântate la auzul veştii că trupa Flamingo Boys va susţine un spectacol în club. „Nu mi se pare exagerat preţul biletului. Nu înseamnă mult 25 de lei pentru nişte băieţi aşa de frumoşi. Dansează şi arată foarte bine. Aş merge şi eu să îi văd, de ce nu?“, spune Flori Moldoveanu, o tânără de 26 de ani.

„Nu e stilul meu“

Şi alte tinere sunt de aceeaşi părere şi spun că şi-ar dori să îi admire live pe cei cinci dansatori. „Îmi plac băieţii, arată foarte bine şi dansează frumos. Nu pot ajunge vineri în club, dar poate că îi voi vedea cu altă ocazie “, e de părere Maria Lazăr, o tânără de 22 de ani. Georgiana Grosu, în vârstă de 26 de ani, mărturiseşte că îi place aspectul fizic al băieţilor, însă nu este de acord să plătească pentru a vedea show-ul acestora. „Arată extraordinar, însă nu e stilul meu. Nu mi se pare interesant spectacolul lor. Nu mă atrage“, spune aceasta. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite