Călăraşi: Şoferul care a ucis o fetiţa pe zebră a fost arestat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la ora 12,00, micuţa Nicola urmează să fie înmormântată la cimitirul Sfânta Anastasia. Tot astăzi, şoferul ucigaş va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ora.14,00.  Viorel Matei, şoferul care a accidentat-o mortal pe Nicola Pilaf în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni impreună cu mama sa,  a fost arestat preventiv. Judecătoria Călăraşi a emis, în urmă cu puţin timp, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Călăraşi.

ora. 12,30. Ilie Pilaf şi-a condus, azi, fetiţa pe ultimul drum. Răvăşit de durere, bărbatul a asistat la înmormântarea fiicei sale, Nicola, ucisă de un şofer inconştient chiar pe trecerea de pietoni din cartierul Mircea Vodă. Rude, vecini, dar şi zeci de necunoscuţi din oraş au venit acasă la familia Pilaf pentru a-şi lua adio de la fetiţă.

Mama copilului, Elena, nu a participat la înmormântare, deoarece se află internată la Spitalul de Urgenţă Pantelimon, din Capitală, din cauza traumatismelor suferite în acelaşi accident de circulaţie în care fiica sa şi-a pierdut viaţa. Tragedia care a marcat familia Pilaf a uimit întreg oraşul. Nici măcar rudele nu au mai avut putere, astăzi, la prânz, să-şi plângă copilul pierit într-un mod atât de tragic.

Tatăl fetiţei nu comentează

Drama familiei Pilaf nu poate fi descrisă în cuvinte. Tatăl micuţei, în vârstă de 4 ani, nu mai are putere să-şi plângă fiica.„ Nu vreau să discut cu nimeni, vreau doar să fiu lăsat în pace. Trebuie să-mi înmormântez copilul şi vreau ca soţia mea să revină acasă cât mai repede,“ a spus, printre lacrimi, Ilie Pilaf. Toată lumea este profund marcată de tragedia petrecută luni seară. Vecinii îşi amintesc de Nicola ca de un copil vesel, cuminte şi inteligent.

Ultima persoană care a văzut-o în viaţă este Iuliana Stancu, colega Elenei Pilaf de la magazinul de piese auto unde acesta era angajată. „Este groaznic să stai de vorbă cu ele şi în mai puţin de 5 minute fetiţa să zacă pe şosea fără suflare. Nici acum nu mi-am revenit din şoc şi nu pot să cred că este adevărat“, a spus femeia.

Astăzi, la ora 12,00, micuţa Nicola urmează să fie înmormântată la cimitirul Sfânta Anastasia. Slujba religioasă va fi oficiată la biserica din cartierul ANL. Tot astăzi, şoferul ucigaş va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce, ieri, în jurul orelor 14,00, poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub acuzaţia de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Vom reveni cu amănunte!

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite