Călăraşi: Fără Revelion în aer liber anul acesta/ Află ce evenimente vor avea loc săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul oraşului, Nicolae Dragu a decis ca în acest an să nu se desfăşoare nicio petrecere în aer liber sau vreun spectacol pentru sărbătorirea trecerii în anul 2011: „Fiecare îşi va petrece Revelionul acasă sau la restaurantele din oraş. Sunt vreo 10 care organizează petreceri, aşa că, fiecare poate merge unde doreşte“, declară edilul.

Primăria va organiza un spectacol de Crăciun la care sunt invitaţi peste 500 de colindători. Evenimentul va avea loc la sediul Primăriei, pe 21 decembrie 2010, la orele 14.00. Tot în cadrul acestui spectacol vor primi cadouri de la Moş Crăciun aproximativ 700 de copii din judeţ. 

Fără Revelion

Pentru petrecerea de Revelion, primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, a declarat că nu vor avea loc niciun fel de manifestaţii în aer liber. „Fiecare îşi va petrece Revelionul acasă sau la restaurantele din oraş. Sunt vreo 10 care organizează petreceri, aşa că, fiecare poate merge unde doreşte“, spune edilul oraşului, Nicolae Dragu.

Sala de cultură, inaugurată

Tot începând cu marţea viitoare, va avea loc inaugurarea Sălii de Cultură de la Consiliul Judeţean. În cinstea acestui eveniment vor avea loc manifestări festive în perioada 21-23 decembrie 2010. Pe 21 decembrie, la orele 17.00, va avea loc inaugurarea oficială a Sălii de Cultură. Preşedintele Răducu Filipescu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, daniel Drăgulin, vor prezenta alocuţiuni până în jurul orelor 18.00. Invitaţi pentru a întreţine atmosfera sunt Ducu Bertzi şi formaţia Holograf.

Teatru şi muzică simfonică

Miercuri, 22 decembrie 2010, la orele 17.30, Varujan Vosganian, va lansa, în oraşul de pe malul Borcei, volumul „Cartea şoaptelor“ . După lansarea cărţii, invitaţii vor putea urmări piesa „Scandal la Operă“, pusăăn scenă de Teatrul Nottara.

Vineri, 24 decembrie 2010, va fi ultima seară care va încheia inaugurarea sălii de spectacole printr-un concert de muzică simfonică  ce va fi susţinut de către Royal Simfony Opera şi soprana  Mediana Vlad, de la Teatrul Naţional de Operetă, „Ion Dacian“.

Spectacolul va începe la orele 19.00, iar dirijorul operei va fi Tiberiu Oprea. „Având în vedere eforturile pe care le-am făcut pentru a termina sala de spectacole, ne-am dorit să avem parte de un spectacol pe măsura importanţei acesteia“, declară Daniel Drăgulin, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite