Emil Muşat a fost numit, aseară, prefectul judeţului Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul cancelariei prefectului a primit ieri confirmarea pentru numirea în funcţia de prefect. Premierul Emil Boc a semnat ordinul în cadrul şedinţei de Guvern.

Bucuria numirii lui Emil Muşat în această funcţie a fost umbrită însă de un eveniment tragic, decesul tatălui său.
Aseară, în şedinţa de Guvern, premierul a anunţat că încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Călăraşi de către Enciu Niculae. În locul său a fost numit Emil Muşat, actualul director al Cancelariei prefectului.

Tot ieri, Emil Boc a schimbat şi prefectul judeţului Dolj. Locul lui Eugen Georgescu a fost luat de Nicolae Giugea.
Emil Muşat are 39 de ani, a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Ecologică Bucureşti, iar în iulie 2010 a fost numit director al cancelariei prefectului. Din februarie 2009 şi până în iulie 2010 a ocupat funcţia de subprefect al judeţului. Muşat este secretar general al PDL Călăraşi.

Iliuţă era în „cărţi“

Pentru rocadă de la Prefectură se afla în „cărţi“ şi actualul primar al comunei Vâlcelele, existând voci care dădeau ca sigură instalarea sa în fruntea judeţului. Vasile Iliuţă ne-a confirmat această informaţie, ieri, însă ne-a declarat că va şti exact cum stau lucrurile când se va întoarce în ţară. „Sunt în Germania şi mă întorc mâine seară( n.r: 3 martie 2011) în ţară. Dacă lucrurile merg în direcţia bună, da, aş putea să fiu numit prefect“, ne-a declarat primarul de la Vâlcelele. Se pare însă că balanţa numirii în funcţie a atârnat în favoarea lui Emil Muşat.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite