Călăraşi: Emil Muşat, proaspătul prefect, a vizitat COMCEH-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a fost marţi într-o vizită de lucru la COMCEH şi a analizat proiectul fabricii dar şi investiţiile făcute în ultimii ani.

Emil Muşat, a vizitat instalaţiile de fabricare a hârtiei TISSUE de la S.C. COMCEH S.A. Călăraşi. În cadrul vizitei a fost prezentat proiectul fabricii şi investiţiile făcute în ultimii ani, ulterior, acesta a vizitat utilajele din fabrică.

„Sunt bucuros că prima vizită la agenţii economici din judeţ am făcut-o la S.C. COMCEH S.A., pentru că este unul dintre principalii producători de hârtie TISSUE nu doar din România, unde deţine cca 26% din piaţă, ci şi din partea de sud-est a Europei“, a declarat acesta.

Prefectul spune că este mulţumit de activitatea firmei care asigură salariul pentru aproximativ 300 de familii de călărăşeni şi le doreşte succes în continuare. „M-a impresionat cantitatea mare de maculatură pe care COMCEH-ul o reciclează, aproape 40.000 de tone pe an. Din perspectiva aceasta pot fi consideraţi veritabili protectori ai pădurilor“, apreciază acesta. Emil Muşat promite că va acorda tot sprijinul pentru ca firma să se dezvolte sau în proiectele din viaţa comunităţii călărăşene.

 

 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite