Călăraşi: Elevii eminenţi, preocupaţi de soarta şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modificarea legii aduce şi nemulţumiri printre copiii de nota 10. Elevii nu cred că este de bun-augur modificarea în care sunt obligatorii doar zece clase.

Georgiana Druncea , elevă în clasa a-XII a, nu este de acord cu zece clase obligatorii. „Nu mi se pare o idée foarte bună această modificare, deoarece mulţi dintre copii vor renunţa să meargă mai departe, mai ales cei din mediul rural“, spune tânăra, nemulţumită.

Un viitor mai bun

Georgiana crede cu desăvârşire în proverbul „Ai carte , ai parte“ şi consideră că începerea claselor primare de la vârsta de şase ani este benefică. „Cred că cei mici vor învăţa ce înseamnă disciplina şi vor deveni mai responsabili pentru că, şi aşa, viaţa în România este grea şi trebuie să ştim să luptăm pentru un viitor mai bun“, a mai adăugat Georgiana Druncea.

27 de competiţii

Tânăra a fost întotdeauna o elevă strălucită, având numai medii de 10. Georgiana doreşte să urmeze Facultatea de Medicină, specializarea stomatologie. „Mi-ar plăcea să urmez facultatea de stomatologie şi sper să pot obţine o bursă în străinătate , în Franţa“, a mai precizat tânăra.
Fata a participat la peste 20 de competiţii judeţene şi 7 naţionale unde a obţinut şi medalii de aur. Cele mai importante sunt: Concursul Internaţional de Matematică şi Literatură, unde a luat Medalia de Aur în literatură şi Diploma de Merit la Clasamentul Judeţean şi Medalia de Aur.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite