Călăraşi: Elena Udrea a inaugurat Sala Polivalentă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea alături de primarul Nicolae Dragu
Elena Udrea alături de primarul Nicolae Dragu

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a venit la deschiderea Sălii Polivalente însoţită de edilul Nicolae Dragu şi Marian Dinulescu, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal.

Ministrul a fost întâmpinat de doi copii, îmbrăcaţi în costume naţionale care i-au dăruit câte un buchet de crini. Nu a tăiat panglica inaugurală, ci doar a vizitat noua construcţie. „Este o mare realizare pentru Călăraşi şi mă bucur că după 20 de ani de aşteptare există aşa ceva şi pentru acest oraş“, a declarat Elena Udrea.

image

Mulţi călărăşeni au venit să o vadă, bărbaţii au măsurat-o din cap până-n picioare, iar unii dintre ei s-au călcat în picioare să dea mâna cu ea. „De la minister am dat 20 de milioane de lei pentru acestă sală, şi acum vom ajuta primăria pentru terminarea parcării, însemnând 350 de locuri. Sper ca această sală să găzduiască competiţii naţionale şi internaţionale, aducând mulţi vizitatori şi în acelaşi timp multe beneficii bugetului local“, a mai declarat Elena Udrea.

Elena Udrea
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite