Călăraşi: Educatoarea îndrăgostită de motoare GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Blonda, care nu are mai mult de 45 de kilograme, conduce o Yamaha ce cântăreşte de patru ori greutatea sa. Apariţie inedită ori de câte ori iese pe stradă, Daniela Soare reuşeşte să strârnească invidie, dar şi priviri admirative.

Educatoarea, în vârstă de 45 de ani, este un fan declarat al motoarelor şi al muzicii folk. Pasiunea pentru caii-putere s-a născut în copilărie, atunci când tatăl meşterea motocicleta cu ataş a familiei. „Ştiam tot ce repară şi-mi pusesem chiar o dorinţă de a avea propiul motor când voi fi mare“, îşi aminteşte cu nostalgie femeia. De atunci însă au trecut ani buni şi abia de curând, Daniela şi-a văzut visul cu ochii. De la un Simson cu ataş a trecut la Yamaha Dragstar.

Mai multe fotografii cu educatoarea îndrăgostită de motoare

image

„ Este fabulos să fii tot timpul în aer liber. Simt, atunci când mă aflu pe motor, că sunt doar eu şi gândurile mele. Recunosc, de ce nu ?, că îmi place să admir, dar şi să fiu admirată“, a mai spus educatoarea.

image

Membru în Choper Academy

De când are motocicletă, Daniela Soare nu pierde niciun concert, vara, în Vama Veche sau în cluburile din Bucureşti. Spune că îşi dă întâlnire cu alţi pasionaţi ai motoarelor şi chiar a a fost acceptată, recent, în Choper Acadamy. „ Este o onoare pentru mine acest lucru. Sunt membru plin în acest club, iar sigla am primit-o chiar de la Nicu Covaci“, a spus Daniela Soare.

image

Acest mod de viaţa înseamnă şi cheltuieli. Pentru că se îmbracă la fel ca o veritabilă motociclistă, femeia nu se uită la bani când vine vorba de vestimentaţie. „Mulţi mă văd ca pe o ciudată. În haine din piele, cu diverse brăţări, lanţuri, bocanci în picioare şi cu unghiile vopsite în negru. Am o vorbă pe care o spun de fiecare dată: < Competenţa nu stă în toc şi-n coc>“, a precizat Daniela Soare.

Chiar şi la grădiniţă vine pe motor, lucru care a determinat colegele să şuşotească. „Dacă îmi fac meseria cu responsabilitate, nu văd unde-i problema ?“, a adăugat femeia.

image

Citiţi mai multe despre acest subiect în ediţia de azi a cotidianului Adevărul de Seară Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite