Călăraşi: Drama unei adolescente/ Violată şi infectată cu HIV UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă din judeţul Călăraşi trăieşte un adevărat coşmar. Fata, în vârstă de 13 ani, a fost violată de un individ care i-a spus ulterior că suferă de SIDA, anunţă PROTV.

UPDATE Ora 08.24. Mama fetei a reclamat pe 22 ianuarie 2011 la IPJ Călăraşi, că tânărul în vârstă de 25 de ani , a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. „Mama fetei a venit să reclame un act sexual cu o minoră. Actul sexual a avut loc pe 19 ianuarie, iar părinţii au reclamat după trei zile. În urma declarAtiilor fetei, aceasta a mai avut contact sexual cu acest băiat. S-a înregostrat la Parchetul Olteniţa o plângere penală pentru viol. Până nu vine raportul medico-legal, nu putem să luăm nicio măsură împotriva lui“, ne-a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt IPJ Călăraşi.

Familia fetei nu-şi mai găseşte liniştea. Părinţii au dus-o la medic, însă, deocamdată, au aflat că minora a fost infectată cu hepatita C, rezultatele la testul HIV fiind gata abia peste şase luni.

Autorul este cunoscut ca fiind un client vechi al Poliţiei şi a fost eliberat din penitenciar în luna ianuarie 2011. De două săptămâni, el este de negăsit. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite