Călăraşi: Doi poliţişti de la Investigaţii Criminale, accidentaţi de un egiptean beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi poliţişti au scăpat ca prin minune cu viaţă dintr-un accident provocat de un egiptean beat, aseară în apropiere de Drajna.

Ahmed S.(39 de ani), cetăţean egiptean cu reşedinţa în Bucureşti, a pierdut controlul volanului deoarece era băut şi a pătruns pe contrasens. De aici şi până la producerea unui accident nu a fost decât un pas. „ BMW-ul condus de cetăţeanul străin a intrat pe contrasens şi a izbit în plin maşina în care se aflau doi agenţi de Poliţie“, ne-a declarat subinspector Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

image

Nu a mai controlat maşina

Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 18.00, pe DN 21 Călăraşi-Slobozia. Poliţiştii care activează în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale se întorceau de la Penitenciarul Slobozia şi se îndreptau către casă, conducând regulamentar. În apropiere de Drajna, Logan-ul în care se aflau cei doi, neinscripţionat cu însemnele Poliţiei, a fost lovit de un BMW. „Colegul nostru aflat la volan a avut inspiraţia de moment şi a putut să evite producerea unei tragedii. Şoferul egiptean era băut şi nu a mai putut să controleze maşina în care afla“, a adăugat Ramona Tudor.

Fractură la un deget

Din fericire, cei doi agenţi nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol. Unul dintre ei s-a ales cu un deget fracturat, iar cele două maşini au fost avariate în proporţie de 20% în urma impactului. Şoferul vinovat a fost testat, constatându-se că avea o alcoolemie de 0,44 mg/l. Ahmed S. este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi i s-a suspendat permisul de conducere.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite