Călăraşi: Directoarea de la Flanco a încercat să se sinucidă pentru că avea probleme personale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi este considerată o angajată model, Claudia Genoveva Trifu, director la magazinul Flanco, a reuşit să-şi socheze colegii, în urmă cu 2 zile, când şi-a tăiat gâtul şi venele de la mâini cu o lamă. Se pare că avea probleme personale.

Nimeni nu-şi poate imagina ce a determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest. La serviciu nu avea niciun fel de probleme, din contră, îşi făcea meseria cu simţ de răspundere şi se înţelegea perfect cu toţi subordonaţii săi. „Nici acum nu ne-am revenit din şocul pe care l-am trăit luni. Este fără cuvinte, nu ne dăm seama ce ar fi putut-o face să-şi ia zilele, credem că avea probelme personale“, spun angajaţii de la magazinul Flanco.

De fapt, discreţia este cuvântul de ordine care domneşte în companie. Deşi au apărut diverse zvonuri care pun gestul pe seama unei delapidări, Lucian Mitreanu, director de vânzări la Flanco Internaţional ne-a declarat că nici vorbă de aşa ceva.„Sunt doar speculaţii, nu lipseşte nimic din gestiune. Zilele trecute s-au făcut nişte controale de rutină care se fac în orice magazin din ţară şi totul a fost ok. La fel şi inventarul efectuat în ziua incidentului“, a spus Mitreanu.

Nu există suspiciuni

Directorul de vânzări a mai adăugat că asupra colegei sale nu există suspiciuni privind însuşirea vreunei sume de bani. „Este angajata noastră din anul 2008, a activat întâi ca şi contabil, iar apoi, în urma rezultatelor obţinute a fost promovată. De fiecare dată când a fost supusă controalelor medicale, toate fişele medicale i-au ieşit bine“, a precizat Mitreanu.

Angajaţii de la Călăraşi spun despre Genoveva Trifu că era o persoană agreabilă, optimistă şi veselă tot timpul.„ N-o credeam în stare de aşa ceva, încă sunt bulversată de ceea ce s-a întâmplat“, a spus una dintre angajatele din Călăraşi.

Mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului„Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite