Călăraşi: Descinderi în forţă la Săruleşti UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul feroviar s-a produs în Halta Letea Foto: Arhivă
Accidentul feroviar s-a produs în Halta Letea Foto: Arhivă

Alertă la Săruleşti ! Forţe impresionante de ordine au descins, azi dimineaţă, în comuna Săruleşti, pentru depistarea hoţilor care atacă trenurile de marfă. Oamenii legii au descoperit 2 tone de fier şi piese auto, în urma a 16 percheziţii.

Comunitatea de rromi din Săruleşti a fost luată cu asalt, azi dimineaţă, de trupele mascaţilor de la DIAS, poliţişti şi jandarmi. Peste 300 de oameni ai legii au descins la locuinţele mai multor suspecţi de furturi. 16 percheziţii au fost efectuate până la ora 11.00,  în urma cărora s-a reuşit recuperarea a 1,6 tone de fier vechi, piese auto şi subansamble, dar şi traverse  de cale ferată.

Se fură şi curent

Alături de poliţişti, la acţiunea de proporţii participă şi angajaţi de la Enel, deoarece majoritatea locuinţelor din comună sunt racordate illegal la reţeaua de energie electrică. „Vom rămâne aici până diseară pentru a-i identifica pe toţi cei care au luat parte la furt. Este mare scandal, deorece niciunul nu vrea să recunoască faptul că a luat parte la infracţiuni. Deocamdată, nu am reţinut pe nimeni“, ne-a declarat comisar-şef Gheorghe Sava, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare. „Am reuşit să identificăm 14 familii care erau branşate illegal la reţeaua Enel şi facem verificări în continuare pentru a-i depista pe toţi care încalcă legea“, a spus Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite