Călăraşi: Denisa Pârvu, o artistă în devenire, în competiţie cu 175 de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denisa a reprezentat România la concursul Asterix din Macedonia.
Denisa a reprezentat România la concursul Asterix din Macedonia.

Aceasta se luptă pentru câştigarea concursului internaţional „My song contest“, care îi va da şansa să încheie un contract cu o casă de discuri.

Competiţia este asemănătoare cu faimosul concurs Eurovision. La concursul „My song contest“ participă 175 de copii, iar în acest moment a început votul prin SMS, Denisa situându-se pe locul 2. „Cei opt copii care vor intra în finală vor concura câte doi, în fiecare săptămână, la emisiunea „Răi, da’ buni!“ de la Antena 1. Premiul cel mare îl reprezintă suma de 1.000 de euro şi posibilitatea de a încheia un contract cu o casă de discuri“, declară Gabriela Pârvu, mama Denisei.

Votul a început acum 3 zile, iar Denisa a adunat peste 2.000 de voturi şi este pe locul 2.  Pentru a vota trimiteţi SMS la numărul de telefon 1261 cu mesajul „SONG 124“. Aveţi la dispoziţie 6 zile pentru a vota de câte ori doriţi artistul preferat. Denisa cântă de la vârsta de 6 ani şi a reprezentat România la numeroase concursuri internaţionale. A jucat chiar şi în filme şi cântă atât la concursuri dar şi pentru copii sau bătrâni.

Împreună cu Oana Sârbu a cântat pentru copiii bolnavi de leucemie pe care i-a impresionat până la lacrimi „Am cântat cu mare dragoste  pentru copii şi vreau ca publicul să rămână cu o amintire plăcută şi oamenii mari să se implice mai mult pentru a-i ajuta", spune Denisa. Micuţa artistă participă la acest concurs cu melodia „Vino lăutare“.

Dacă trimiteţi un SMS la numărul de telefon 1265, valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Zapp, melodia preferată va primi un punct iar costul mesajului este de 0,15 Euro+ TVA. Pentru a da 6 voturi trebuie să trimiteţi un SMS la numărul de telefon 1200, valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote, iar costul mesajului este 0,60Euro+ TVA. Pentru a da 12 voturi melodiei preferate trebuie să trimiteţi SMS la numărul de telefon 1261 şi veţi plăti 1 Euro+TVA.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite