Călăraşi: Denisa Pârvu, câştigătoarea Festivalului Ghiocelul de Argint

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceasta a luat trofeul la Festivalul Internaţional Ghiocelul de Argint şi Diploma de Excelenţă din partea juriului.

Denisa Pârvu (11 ani) a participat la festivalul ce a avut loc la Bârlad şi a reuşit să câştige trofeul şi Diploma de Excelenţă din partea juriului. Ea a concurat în acest weekend cu 43 de copii din toată ţara dar şi din străinătate, şi a fost evaluată de un juriu internaţional. Denisa nu este la prima performanţă de acest gen, fiind o binecunoscută concurentă care a obţinut multiple premii la festivalurile de muzică naţionale şi internaţionale.

Tânăra se bucură că a avut ocazia să demonstreze, încă o dată, talentul său, dar  şi de faptul că a putut să se reîntâlnească cu prietenii săi alături de care a mai participat la alte concursuri.

„Pentru mine reîntâlnirea cu prietenii mei a fost un prilej de mare bucurie, dar cel mai important pentru mine a fost şi reacţia publicului care m-a acompaniat cu aplauze pe toată durata piesei. Sunt foarte fericită că am reuşit să aduc un premiu important în oraşul nostru. Pe viitor, vreau să reprezint, cu mare drag numele oraşului nostru, atât în ţară, cât şi în străinătate“, mărturiseşte cu bucurie şi emoţie Denisa.

Aceasta spune că muzica şi dansul o energizează şi îi face o mare plăcere atunci când îi molipseşte pe cei din jur cu bună dispoziţie.  

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite