Călăraşi: Denisa Constantinescu are la activ 500 de compuneri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 13 ani când alţi copii încă se mai joacă cu păpuşile, Denisa a desluţit taienel limbii române. Denisa Constantinescu este elevă în clasa a VII-a la Şcoala Numărul 10 „Mihai Viteazul“ Călăraşi.

A început să scrie poezii şi poveşti de la vârsta de 11 ani. Din clasa aV-a a început să fie atrasă de tainele creaţiilor literare, sub atenta îndrumare a profesoarei de limba şi literatura română Maria Culea, care a motivat-o şi a făcut-o să îşi dorească să scrie din ce în ce mai mult şi să îşi depăşească limitele. În timpul liber, mica scriitoare nu face altceva decăt să compună noi creaţii pe care să le prezinte apoi la concursurile şi olimpiadele de creaţii literare.

25 de diplome

La numai 13 ani Denisa a reuşit să scrie peste 500 de compuneri literare. „ Cele peste 500 de compuneri sunt o dovadă a muncii mele depuse pentru obţinerea rezultatelor de până acum“ ne-a spus Denisa. An de an, Denisa participă la diverse concursuri în care îşi prezintă cu mândrie creaţiile proprii. Optimismul de care dispune a făcut-o să participe şi la olimpiada naţională “Ionel Teodoreanu„ ,  de unde a plecat acasă cu o menţiune.

Datorită creaţiilor sale până în acest moment, Denisa are în palmares peste 25 de diplome căştigate la concursurile de creaţie literară. „Mai am un pas până la performanţă. Acest lucru mă face să mă ambiţionez şi mai mult şi sa vreau să obţin rezultate mai bune decât până acum“ ne-a spus Denisa Constantinescu.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite