Călăraşi: „De ce ni s-a dat doar un kilogram de zahăr?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie la pomana europeană
Aglomeraţie la pomana europeană

Localnicii au venit pregătiţi pentru pomana europeană cu saci, genţi de voiaj şi cărucioare.

Aproximativ o sută de persoane au aşteptat, de la 7 dimineaţa, să primească ajutoarele de la UE. Oamenii vociferau că au primit mai puţine produse alimentare decât anul trecut.

Elena Călinescu, o bătrână în vârstă de 70 de ani, este, de-a dreptul, revoltată, că a primit prea puţin zahăr şi nu a mai primit ulei, ca anul trecut. Femeia a băgat într-un sac alimentele primite şi trage singură de căruciorul cu ajutoare.

„ Cred că nu îmi ajung mai mult de o lună. Trebuie să le mai dau şi nepoţilor că şi ei sunt amărâţi. Din ce să le dau şi ce să îmi mai rămână şi mie? Mă descurc tare greu. Din pensia mea de 350 de lei îmi iau medicamente, mâncare şi trebuie să plătesc şi facturile“, spune femeia cu lacrimi în ochi. Pensionara mai este nemulţumită şi de faptul că nu a primit subvenţia pentru căldură şi că nu are lemne pentru iarna ce va veni.

Nemulţumire generală

Toţi însă spuneau la unison că li se pare bătaie de joc tot ce se întâmplă, vociferând că au primit mai puţine produse decât anul trecut. Cu toate acestea, toţi au umplut saci, cărucioare şi genţi de voiaj doar cu făină, zahăr, paste făinoase şi biscuiţi.

carucior

Elena Călinescu a venit să îşi ia alimentele cu căruciorul.

„De ce ni s-a dat doar un kilogram de zahăr şi nu am primit şi ulei?  Melcii pot să îi fac doar cu lapte “, ne-a spus, nemulţumită, Elena Călinescu, (70 de ani), pensionară.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite