Călăraşi: Daniela Popa, pasionată de ecologie şi de muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra este membră a Asociaţiei „Fluturaşii“ şi a participat la numeroase proiecte multinaţionale. Are numai medii de 10 şi beneficiază de bursa TenarisSilcotub pentru rezultatele excelente la învăţătură.

Împreună cu ceilalţi membri ai Asociaţiei a editat un CD cu muzică pentru tineri unde este promovată prietenia şi modelul tinerilor care reuşesc în viaţă. „CD-ul a fost realizat prin intermediul programului ‹Tineret în acţiune› şi a fost numit ‹Caravana tinereţii muzicale›“, explică Daniela. Este membru al Asociaţiei „Fluturaşii“ încă din clasa I-a şi a participat la numeroase proiecte pentru protecţia mediului. „Cu această ocazie am mers în 12 judeţe din ţară, ne-am împrietenit cu alţi copii şi le-am oferit cadou CD-urile unde aveau şi negative şi puteau să înveţe să cânte şi ei“, adaugă tânăra. Ultimul proiect la care a participat s-a numit

„Optimismul tinerilor învinge sărăcia“. Acesta a fost finanţat de Comisia Europeană şi a avut o valoare de 15.000 de euro.
Timp de 10 zile, cei 36 de participanţi din 4 ţări au învăţat prin diverse metode cum să-şi dezvolte abilităţile.  „A fost o oportunitate extraordinară pentru că mi-am dezvoltat abilităţile, modul de a gândi, de a comunica şi am învăţat lucruri care îmi vor fi utile pe viitor“, spune Daniela Popa. Tinerii s-au reunit la Moeciu, judeţul Braşov, în perioada 26 iulie-5 august 2010.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite