Călăraşi: Cultiva canabis la Bacău, dar a fost arestat în Băgăran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Bacău a fost arestat pentru 29 de zile pentru cultivarea drogurilor de risc. Locuinţa acestuia din Moldova se transformase într-o adevărată seră, plantele fiind cultivate în ghivece.

Acţiunea complexă a poliţiştilor s-a desfăşurat în două judeţe, iar Liviu V.(26 de ani)a fost prins şi arestat la Călăraşi. Prietena sa, Roxana C.(24 de ani) s-a ales cu interdicţia de a părăsi ţara în timpul anchetei. Surse neoficiale spun că bărbatul a fost arestat prin intermediul unui tânăr din Călăraşi, care cunoştea îndeletnicirile amicului său.

Instalaţie improvizaţie

Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi a beneficiat în acest caz şi de sprijinul procurorilor DIICOT şi al Serviciului de Informaţii din cadrul Ministerului de Interne.
La percheziţia efectuată la Bacău, în locuinţa celor doi tineri, au fost descoperite mai multe vase şi o instalaţie improvizată de lumină şi căldură pentru creşterea celor 40 de plante din specia “Cannabis Sativa”. De asemenea, au mai fost găsite şi recipiente conţinând fragmente vegetale şi seminţe pe care le cumpăra, prin intermediul internetului. din Olanda.
Cei doi tineri sunt suspecţi de săvârşirea infracţiunii de cultivare, fără drept, a drogurilor de risc, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.




Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite