Călăraşi: Cristina Ioniţă cântă, dansează şi joacă în filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina cântă, a jucat în cinci filme alături de actori celebri, învaţă excelent şi, pentru a se relaxa, dansează salsa şi street-dance.

Deşi are multe preocupări, tânăra reuşeşte să îşi planifice timpul, astfel încât le face cu brio pe toate. Pentru rezultatele excelente la învăţătură, tânăra a obţinut bursa de merit din pareta TenarisSilcotub de 1.000 de lei. Media anuală în anul de studiu 2009-2010 a fost 9,97. 
Materiile preferate ale tinerei sunt româna şi matematica. Aceasta a obţinut premiul II la Concursul Euclid la matematică, la română a luat menţiune la faza judeţeană, iar la limba engleză a luat premiul III.

„Criza SRL“, ultimul film

În ultimul film în care a jucat, „Criza SRL“, i-a avut drept colegi pe Elisabeta Turcu, Jean Paler, Alexandru Jula. Acesta a fost lansat pe 24 noiembrie 2010. În 2006 a jucat în filmul „Peştele verde“ alături de Benone Sinulescu, în 2007 în „Pădurea albastră“, în 2008 a jucat în „Trupa de show“, iar în 2009 în „Dramaticus“, avându-l partener de scenă pe faimosul Nae Lăzărescu.

„Mi-a plăcut foarte mult. A fost pentru mine o experienţă nemaipomenită. Am lucrat cu actori talentaţi, lucru care m-a format“, spune Cristina Ioniţă.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite