Călăraşi: Cristi Tănase, căpitanul Stelei, scandal cu săbii într-un club din Olteniţa UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei de fotbal Steaua a fost implicat într-un incident extrem de violent

UPDATE ora 17.40

 „Bulae era băut, dar Tănase era beat de-a binelea, abia se mai ţinea pe picioare. S-au bătut şi s-au alergat în faţa clubului. Veniseră toţi acolo. A sărit la bătaie chiar şi fratele mai mic al lui Florin Nacu. Toată lumea o să se ferească să vorbească. Toţi îl ştiu de frică pe Bulae. Nimeni nu are curaj să sufle în faţa lui. E frate cu interlopii din Budeşti, băiat de bani gata. De ce crezi că nu  intervenit Poliţia? Păi, pentru că taică-su se laudă în gura mare că le dă şpagă. Toată lumea ştie ce s-a întâmplat când i-a cumpărat taică-su Ferrari. L-a oprit Poliţia că a circulat fără numere de înmatriculare şi mai era şi beat. Bulae l-a sunat pe taică-su, care era la un restaurant, şi a venit val-vârtej la faţa locului. A început să strige în gura mare la poliţişti că el le dă mită mereu şi că ei nu au voie să crâcnească. A fost circ mare în oraş atunci", spune Mihai, unul dintre martorii scandalului în care a fost implicat căpitanul Stelei

La ora 3.00 a început scandalul

Martorii povestesc cum s-a întâmplat, însă nimeni nu doreşte să ofere informaţii clare. Cristian Tănase se afla în clubul Aqua Parc împreună cu prietena şi fratele său şi iubita acestuia. Din spusele celor care se aflau la faţa locului, se pare că aceştia au petrecut şi au băut şi câteva pahare de alcool.
Scandalul ar fi izbucnit spre dimineaţă, în jurul orei 3.00, când petrecere se incinsese la maximum. Florin Nacu, zis Bulae, fostul iubit al prietenei lui Tănase, a chemat-o pe aceasta în afara clubului Aqua Parc unde i-a reproşat că are o relaţie cu fotbalistul naţionalei. În timp ce tânăra discuta cu acesta, căpitanul Stelei ar fi ieşit din club şi a început să se certe cu Nacu.

La spital, un tânăr s-a prezentat cu capul spart

Medicii de la camera de gardă a Spitalului Municipal Olteniţa spun că fotbalistul nu a solicitat asistenţă medicală. „Au fost o fată şi un băiat din Bucureşti ,aseară, la camera de gardă, însă, Cristian Tănase nu a figurat şi nu a beneficiat de asistenţă medicală. Nici salvarea nu a intervenit“, declară dr.Liana Petculescu, directorul spitalului. Tânărul care a ajuns la secţia de primiri urgenţe avea o plagă la cap din cauza unei lovituri cu o sticlă.

Conform martorilor, Cristian Tănase s-a aflat la spital, împreună prietena şi fratele său, însă nu au declarat nimic . După scandal, Tănase şi fratele său, au plecat  cu maşina spre Bucureşti.

Poliţia nu ştie nimic

Poliţia nu a intervenit în acest caz, nefiind solicitată, însă, scandalul a fost extrem de grav, mai ales că au fost folosite săbii şi cuţite, după cum informează Cancan.  „Poliţia nu a fost sesizată în acest caz şi nici nu a intervenit“, declară Ramona Tudor, purtătorul de cuvânt al IJP Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite