Călăraşi: Autorii crimei din comuna Nicolae Bălcescu, prinşi după 8 luni UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 8 luni de cercetări, suspecţii unui omor comis în localitatea Nicolae Bălcescu au fost reţinuţi de poliţişti şi procurori.

Ora 17.19. Cei doi bărbaţi au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Este vorba despre Florin Gheorghe( 30 de ani) şi Eugen Radu(40 de ani). Primul a fost prins în Bucureşti, unde se angajase la o firmă, iar cel de-al doilea, unde lucra pe şantier.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie.  Gheorghe şi Radu sunt cercetaţi pentru uciderea cetăţeanului chinez Wu Zheng Gang(52 ani), în noaptea de 16/17 iulie 2010. Cei doi au fost sruprinţi de chinez în timp ce pescuiau înbazinul piscicol Paicu nr.2. Pentru că au fost observaţi de administrator, suspecţii au început să-l lovească în cap şi pe corp. L-au abandonat pe marginea bălţii, unde a fost găsit mort a doua zi de dimineaţă. Înainte de a fugi, cei doi bărbaţi i-au furat telefonul mobil, o lanternă şi un cuţit.

Oameni liniştiţi


„Nimeni din comună nu se aştepta ca cei doi să comită o asemenea nenorocire. Florin era un tip foarte liniştit. Ştiu că a avut probleme în familie, i-a murit unul dintre copii. Jan, cum îi spune toată lumea lui Eugen, nu a creat niciodată probleme. Îi plăcea să bea din când în când, dar nu era violent“, ne-a declarat Constantin Giurea, primarul localităţii Nicolae Bălcescu.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite