Călăraşi: Copii de grădiniţă, plimbaţi de un şofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al primăriei comunei Lupşanu care transporta 12 copii minori cu microbuzul primăriei a fost depistat de poliţişti beat la volan.

Azi dimineţă, la ora 08.44, un echipaj de poliţie rutieră a depistat în trafic, pe  D.N. 3, pe raza Comunei Vlad Ţepeş, un microbuz aparţinând Primăriei Comunei Lupşanu, care transporta 12 copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, ai Grădiniţei Radu Vodă. Aceştia, însoţiţi de educator, se deplasau către Municipiul Călăraşi, pentru o vizită la grădina zoologică.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto profesionist, angajat al Primăriei Lupşanu, a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care efectuează transport public de persoane şi care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, riscând, potrivit OUG 195/2002, o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite