Călăraşi: Clubul Sportiv „Fortus“ premiază, lunar, zece tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii promovaţi de cotidianul Adevărul de Seară primesc câte un abonament la sala de fitness. Cei mai buni adolescenţi, cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, vor primi din partea preşedintelui complexului Sportiv „CoryGym“ un abonament cu 6 sedinţe, valabil o lună de zile.

Impresionat de tinerii talentaţi promovaţi de cotidianul „Adevărul de Seară“ Călăraşi, Nelu Başfalion, preşedintele Clubului Sportiv„Fortus“ a decis să-i premieze. Lunar, zece elevi, cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, vor primi câte un abonament gratuit în care sunt incluse 6 şedinţe de aerobic sau fitness la sala de sport „Corygym“ „Am rămas impresionat de tinerii care învaţă şi îşi doresc să facă lucruri frumoase în viaţă. Vreau să simtă că primesc ceva înapoi pentru munca depusă şi pentru faptul că aduc oraşului nostru premii şi distincţii importante“, spune Nelu Başfalion.

Cei 10 norocoşi

Luna aceasta, tinerii care vor beneficia de şase şedinţe la sala de fitness sunt: Alexandra Gheorghe, dansatoarea trupei Fix-Up, Gabriela Herghelegiu, o tânără care iubeşte tradiţiile, Simona Constantin, o fotografă pasionată de pian, Amalia Bărzulea, pianista pasionată de chimie, Adina Ţifrea, colecţionara de păpuşi de porţelan, Elena Bughirică,  prima pe judeţ la ştiinţele naturii, Ioana Ducuţa o tânără pasionată de compuneri, Denisa Constantinescu,  tânăra care a compus peste 500 de compuneri, Adriana Anghelescu, o tânără fermecată de pian şi Maria Harton, cel mai bun povestitor. Premianţii sunt aşteptaţi la sediul redacţiei pentru a-şi ridica abonamentele.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite