Călăraşi: Cinematograf 3 D la Teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Centrului Cultural, prof. Dr.Liviu Anghel, vrea să aducă cinematograful 3 D la Călăraşi, în clădirea cea veche a Teatrului „Aurel Elefterescu“ din Parcul Central.

Directorul a motivat alegerea acestui spaţiu pentru derularea filmelor în format 3D datorită unghiului de vizionare a acestora, dar şi pentru a valorifica vechiul teatru.

„Din noua Sală de Spectacole de la Consiliul Judeţean nu se poate viziona un film în 3D, motiv pentru care am decis că ar exista şi costuri mai reduse de întreţinere pentru că spaţiul este mai mic în sala de la teatru, de circa 150 de locuri, suficient pentru rularea unui film“, explică acesta.

Cinematograful nu numai că este extrem de aşteptat de călărăşeni dar ar atrage atenţia asupra teatrului care este puţin pus în umbră de noua sală de spectacole „Barbu Ştirbei“.  „Îmi doresc foarte mult să pot duce la bun sfârşit acest obiectiv anul acesta. În plus, ţin la acest sediu şi vreau să îl modernizăm şi să îl valorificăm cum se cuvine“, adaugă directorul.  

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite