Călăraşi: Cinci percheziţii la mai mulţi suspecţi de furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe bunuri suspectate a proveni din furturi de pe raza judeţelor Călăraşi şi  Ialomiţa au fost confiscate de la Feteşti.

Poliţişti din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi, sprijiniţi de numeroase forţe de  ordine, au descins, azi dimineaţă, la locuinţele mai multor persoane care, se pare, ar fi fost implicate în câteva spargeri. Cinci percheziţii domiciliare au fost efectuate, dar numai dintr-o singură locuinţă au fost ridicate motoare de ambarcaţiuni, arme, şi muniţie.

„La domiciliul lui Petre R., de 29 de ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, au fost găsite cinci motoare de ambarcaţiune, un pistol cu gaze, un încărcător cu cartuşe aferente, o staţie radio de emisie-recepţie, 23 de garnituri de chiulasă auto, cu privire la care există suspiciuni că provin din infracţiuni“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Pentru bunurile respective, ialomiţeanul nu a putut prezenta documente de provenienţă, motiv pentru care au fost ridicate de oamenii legii. Deşi mai mai multe persoane se află în vizorul poliţiştilor, deocamdată, se fac verificări pentru a se stabili câte furturi au fost comise şi în ce localităţi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite