Călăraşi: Centrul Dumbrava, a doua casă pentru mamele renegate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petruţa a dus o viaţă chinuită alături de soţul ei timp de zece ani. Tânăra povesteşte cu tristeţe în suflet cum a fost nevoită să-şi ia soarta în propriile mâini pentru că nu mai suporta bătăile primite de la bărbatul căruia îi dăruise trei copii.

În urmă cu şase luni, femeia(26 de ani) a prins curaj când soţul ei nu era acasă şi a plecat împreună cu cele trei micuţe. „Mama mea mi-a spus clar că nu mă primeşte pentru că nu are unde să mă ţină şi nu o interesează ce fac sau unde mă duc“, spune femeia, cu lacrimi în ochi. Disperată că nu avea unde să meargă, Petruţa a aflat de la o altă tânără care a fost în situaţia ei, că ar putea să apeleze la Centrul Maternal.„ A fost o bucurie pentru mine când am aflat de centru şi am zis că trebuie să încerc, poate primesc o nouă şansă“, a mai adăugat Petruţa.

Noroc

A mers împreună cu micuţele, care au vârste cuprinse între 2-6 ani, la Centrul Maternal Dumbrava şi a fost primită cu mare drag de conducere şi de fetele care erau deja găzduite acolo. „Pe 20 noiembrie se fac şase luni de când sunt aici şi mă gândeam cu groază ce o să fac. Spre norocul meu, am aflat că mi s-a prelungit şederea aici pentru încă şase luni“, ne-a spus Petruţa.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite