Călăraşi: Centru de colectare a deşeurilor electrice la Orizont

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele care vor dona echipamentele electrice vor participa la tombolă
Persoanele care vor dona echipamentele electrice vor participa la tombolă

Astăzi, 20 noiembrie, se va desfăşura campania „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!“ ce va avea drept acţiune colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

Asociaţia Română de Reciclare RoRec împreună cu Primăria Călăraşi derulează astăzi acţiunea de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Această activitate va promova voluntariatul ecologic şi de colectare a DEEE.

Astăzi, la ora 9.00, a avut loc deschiderea punctelor de colectare provizorii în piaţa Orizont şi în localităţile Grădiştea, Ciocăneşti, Dorobanţu şi Mânăstirea unde deşeurile se vor colecta în faţa primăriei. Cele 5 puncte de colectare vor avea program între orele 09.00-16.00.
La centrul de colectare din piaţa Orizont oamenii au adus monitoare, televizoare, maşini de spălat, frigidere şi aparate de aer condiţionat.

Persoanele care vor dona echipamentele electrice vor participa la tombolă unde vor avea şansa să câştige unul din cele 35 de premii puse în joc: 10 televizoare şi 25 de aspiratoare. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc astăzi la ora 19.00 în Sala de Şedinţe a Primăriei Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite