Călăraşi: Cei mai periculoşi şerpi din lume vin la Arcadia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taipanul, mamba neagră, cobra cu gâtul negru sunt doar câteva dintre speciile inedite ce pot fi admirate la galeriile Arcadia. Expoziţia de reptile va fi organizată de Muzeul Dunării de Jos.

În cea de-a doua jumătate a lunii septembrie, călărăşenii au ocazia să vadă mai multe animale exotice aduse tocmai din Bulgaria.

„Aşteptăm cu interes acest eveniment şi sperăm să atragem cât mai mulţi vizitatori. În urma cu doi ani, oraşul nostru a mai găzduit o astfel de expoziţie, care a făcut deliciul publicului",a declarat Alina Paul, şef Birou Etnografie din cadrul Muzeului Dunării de Jos.

Asociaţia Herpetologică Trachia şi autorităţile române au pus la punct de mai mulţi ani colaborarea privind organizarea de expoziţii inedite.

„Vizitatorii vor avea ocazia să vadă unii dintre cei mai periculoşi şerpi din lume: taipanul, mamba neagră, mamba vestică, varani, cobra cu gâtul negru, dar şi crocodili şi broaşte cu coarne. Expoziţia va fi deschisă la Secţia de Etnografie şi Artă Populară a muzeului, putându-se vizita în paralel şi Gospodăria tărănească din Valea Dunării, a mai spus Alina Paul.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite