Călăraşi: Ceaţă şi polei în tot judeţul/Vezi aici starea drumurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu a mai nins, drumarii continuă să acţioneze pe şosele pentru ca traficul să nu fie perturbat. La această oră din cauza temperaturile scăzute, ceaţa şi poleiul s-au instalat în tot judeţul, însă nu s-au înregistrat accidente.

Pe A2, până la Drajna se acţionează cu 2 ATB-uri şi s-au consumat 10 tone de material antiderapant. Până la Feteţti au fost împrăţtiate 12,5 tone de sare şi nisip,iar pe drumurile din judeţ au fost scoase în teren 6 ATB-uri cu 14 tone de material antiderapant.

Atenţie, şoferi!

„Administraţia Naţională de Meteorologie a prognozat pentru astăzi ceaţă asociată cu chiciură, local, în sudul şi estul ţării. Pe lângă adaptarea vitezei în funcţie de vizibilitate, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire“, ne-a declarat comisar Paul Ulieru, din cadrul Centrului Infotrafic.

Ceaţă ridică probleme

Vizibilitatea este redusă sub 50 de metri din cauza ceţii în localitatea Dragoş-Vodă şi sub 100 de metru pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 9 şi 64. Carosabilul este acoperit cu strat de zăpadă frământată de un centimetru, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă. La această oră, la Călăraşi sunt minus 5 grade Celsius.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite