Călăraşi: Caz macabru la Fundulea/ Doi amanţi, morţi de 8 zile, descoperiţi într-o clădire a fostului Institut de Cercetare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Stănescu (42 de ani), din Hunedoara, şi Petre Ristea (58 de ani), din Buzău, erau concubini şi au fost găsiţi morţi într-o clădire a fostului Institut de Cercetare din Fundulea.

Cele două persoane au sfârşit intoxicate cu monoxid de carbon. „Am găsit butelia de gaz aprinsă şi instalaţia de încălzire în funcţiune, iar în încăpere era mult fum fum. Cel mai probabil au lăsat mâncarea pe foc şi au adormit. I-am găsit în pat “, ne-a declarat comisarul Ion Avram, şeful poliţiei oraşului Fundulea.

Cadavre în putrefacţie

Cele două cadavre descoperite erau deja într-o avansată stare de putrefacţie. Anchetatorii spun că muriseră în urmă cu 7-8 zile. Poliţiştii au fost anunţaţi de dispariţia femeii de o colegă de serviciu, alertată că aceasta nu a mai venit la slujbă de o săptămână. Femeia mai fusese căsătorită şi avusese doi copii. Unul dintre ei a murit înecat în urmă cu şapte ani.

Paznic la plante

Actualul concubin era paznic la o fermă de plante. „Când am fost anunţaţi că cei doi nu au mai fost văzuţi de o săptămână, am mers imediat pentru a-i căuta. Ce să vă mai spun. La faţa locului, o imagime de coşmar. Fiind foarte cald în casă, victimele au intrat imediat în proces de descompunere. Cadavrele nu prezentau urme de violenţă şi nu există suspiciunea că ar fi fost ucişi“, a mai spus comisarul Avram.

Oamenii legii nu au găsit indicii care să-i conducă la ideea că au fost victimele unei infracţiuni. „Nu era nimic răvăşit sau nelalocul lui. Cele două trupuri neînsufleţite au fost transportate la SML Călăraşi pentru efectuarea necropsiei“, a mai spus Ion Avram. Pentru a da de urma rudelor, poliţiştii au dat câteva telefoane de pe mobilele celor doi. Au găsit câteva rude ce au sosit aseară pentru a-i înmormânta. 



 
 


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite