Călăraşi: Cătălina Tudorache, pe scena Cerbului de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa a avut norocul să-i fie descoperit talentul artistic încă din primii ani şi să fie încurajată pentru a face performanţă. Rezultatele nu au întârziat să apară. Se mândreşte cu o participare la Cerbul de aur şi Mamaia copiilor.

Micuţa solistă, care cântă de la vârsta de 4 ani, se pregăteşte intens pentru a deveni o stea şi ia lecţii de pian, de dans şi de canto. Cele mai importante festivaluri la care Cătălina a participat au fost „Mamaia copiilor“ şi „Cerbul de aur Junior“, de unde s-a întors cu mai multe diplome şi un premiu special. La acest concurs a cântat melodia „Cum era cândva la moş“, muzica Jolt Kerestely, text Viorela Filip. „A fost o surpriză plăcută pentru noi faptul că a trecut de preselecţie. Chiar nu ne aşteptam, dar ne-am bucurat foarte mult“, spune mama fetiţei, Adriana Tudorache.

Flori de mai

Prima oară a cântat la „Flori de Mai“, anul trecut, după care a participat la preselecţii pentru Cerbul de Aur şi Mamaia Copiilor. Chiar dacă este micuţă a reuşit să strângă ceva experienţă şi diplome de la competiţiile la care a participat. Cătălina colaborează cu renumitul compozitor Dumitru Lupu, care i-a imprimat şi câteva melodii. Pentru că e talentată a participat şi la tabăra muzicală organizată de acesta.

Palmares

La Festivalul Naţional de Muzică Uşoară şi Populară de la Oneşti a luat menţiune. Apoi, a participat la Festivalul de Muzică Uşoară Steaua Dunării de la Cernavodă unde a reuşit să ia locul al doilea, un premiu important, având în vedere că a concurat cu copii mai mari decât ea. La un alt festival, „Farmecul Muzicii“, la care preşedintele juriului a fost Mihai Trăistariu, micuţa a ieşit pe locul al doilea. Cântecele preferate ale fetiţei sunt „De-ar fi dorul“, „Hei hei“, Cântec pentru bunica mea“, Româncuţa“ şi „Măicuţa mea“.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite