Călăraşi: Carmen Alexe, peste 30 de medalii din atletism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu s-a gândit niciodată că va ajunge să îi placă atletismul, dar mai ales că va face performanţă în acest sport.

A început să practice atletismul în urmă cu cinci ani când un profesor de la Şcoala Generală nr. 5 i-a spus că la Stadionul Municipal este un concurs la care se pot înscrie toţi elevii din oraş. Fără să stea prea mult pe gânduri, Carmen s-a hotărât să meargă la concurs chiar dacă nu practicase niciodată acest sport.

A vrut să-şi testeze limitele şi să vadă pe ce loc s epoate clasa. „ Mi-a plăcut ce făceau ceilalţi elevi, m-a atras mişcarea. În acest mod am început să fac atletism“, a spus tânăra. Din ziua aceea, merge în fiecare zi la antrenamente, câte două ore la Stadionul Municipal.

Locul 20 din 1.500

În decursul a cinci ani, Carmen a participat la diverse competiţii şi concursuri , câştigând multe medalii. În anul 2008 a participat la Campionatul Naţional la Bucureşti şi a obţinut locul al- IV-lea la 800 de metri, iar în 2010 a fost campioană judeţeană. A participal şi la Crosul Loteriei Română, unde s-au înscris 1.500 de participanţi, iar Carmen a reuşit să ocupe locul 20. Pe lângă aceste competiţii, a mai avut şi alte participări, reuşind să obţină peste 30 de medalii şi titluri.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului„Adevărul de Seară Călăraşi“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite