Călăraşi: Caloriferele electrice, piese de muzeu în magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Gheorghe, vânzător, spune că vânzările nu au crescut
Marius Gheorghe, vânzător, spune că vânzările nu au crescut

Oamenii vin şi admiră produsele şi abia dacă se vând două bucăţi pe săptămână. Chiar dacă iarna bate la uşă, călărăşenii nu se înghesuie să cumpere aeroterme şi calorifere electrice pe ulei.  

Venirea frigului nu i-a făcut pe locuitorii oraşului să cumpere, din timp, calorifere electrice şi aeroterme. Criza i-a afectat tot mai mult pe oameni şi din ce în ce mai puţine persoane se îndură să cumpere surse de încălzire electrice. Micşorarea salariilor, dar şi teama că facturile vor fi mai mari îi fac pe oameni să ţină tot mai mult de bani.

Marfă ieftină, clienţi deloc

Mulţi dintre localnici intră în magazinele de profil şi ies cu mâna goală. Îşi calculează pensia sau salariile pentru a le ajunge de mâncare şi pentru plata facturilor. „ Nu mi-am luat calorifer, păstrez banii pentru facturile ce vor veni, sigur, mai mari. Nu vreau alte cheltuieli în plus, sper să îmi distribui banii bine, să nu rămân cu datorii peste iarnă“, ne-a spus Mihaela Alioante, 53 de ani, vânzătoare.

Pentru că se anunţă o iarnă grea, oamenii preferă să facă economie pentru a le ajunge salariile decât să achiziţioneze un calorifer electric pentru a se încălzi. Preţurile surselor de încălzire electrice nu sunt foarte mari, diferă de calitate şi de câte rezistenţe au. „Vânzările la instalaţiile electrice de încălzire nu au crescut în ultimul timp, cu toate că frigul nu a întârziat să apară. Intră oamenii, se uită, dar merg mai departe, nu se îndură să facă alte cheltuieli în plus“ ne-a spus Marius Gheorghe, vânzător la un magazin de electrice .

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite