Călăraşi: Încă un bărbat a fost răpus de caniculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canicula insuportabilă a mai făcut încă o victimă. Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a decedat, ieri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar alte două persoane au ajuns în stare gravă la secţia ATI.

„Pacientul s-a prezentat la UPU într-o stare foarte gravă. Hipertensiune, convulsii şi pneumonie acută. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar, din păcate, a decedat“, a declarat Laurian Ioniţă, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale. Celelalte două persoane, o femeie, din Dragalina, în vârstă de 59 de ani, a fost mai norocoasă deoarece medicii au reechilibrat-o, spre deosebire de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a intrat în comă.

UPU, luată cu asalt

La doar câteva ore de la prezentarea la spital,  femeia a fost externată. Celălalt pacient, în vârstă de 41 de ani, din satul Gâldău, a stat în comă de gradul II-III mai multe ore tot din cauza caniculei. Bărbatul a fost însă scos din şoc, fiind în prezent stabilizat, conştient şi cooperant,  sub supraveghere medicală. Tot din cauza căldurii insuportabile şi expunerii îndelungate la soare, alte 5 persoane s-au prezentat, ieri, la Gardă, prezentând arsuri solare şi insolaţie.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite