Călăraşi: Bogdan Mihalache, laureat cu şapte medalii de aur la canotaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Bogdan are şapte medalii de aur la canotaj
Bogdan are şapte medalii de aur la canotaj

Din mai 2005, de când a descoperit canotajul, tînărul şi-a uimit mentorii. În ultimii doi ani a obţinut şase medalii de aur la juniori şi una la seniori.

Adolescentul a început să facă sport la îndrumările tatălui său, fost component al Clubului Steaua, tot la canotaj. „Îmi place foarte mult acest sport şi fiindcă tata a practicat canotajul, am dorit ca şi eu să fac lucrul acesta“, spune Bogdan.
Deşi este în clasa a XII-a, tânărul reuşeşte să se pregătească şi pentru bacalaureat, dar şi să meargă la antrenamente de două ori pe zi. „Nu neglijez nici şcoala şi nici sportul.

Am noroc cu dirigintele meu, Cornel Nedelcu, mă ajută şi mă sprijină foarte mult“, a mai spus Bogdan.
Bogdan Mihalache face parte din Clubul Sportiv Şcolar, unde a învăţat tot ce trebuie pentru a reuşi să obţină performanţe de excepţie. „Profesorul de canotaj Daniel Moise mă sprijină foarte mult şi tot timpul avem câte ceva de învăţat ca să reuşim să fim cei mai buni“, a explicat tânărul.

Peste 20 de medalii

În doar cinci ani, de când practică acest sport, tânărul a reuşit să participe la foarte multe competiţii şi să obţină peste 20 de medalii. La Regata Internaţională de la Trakia- Plovdiv- Bulgaria a câştigat locul III, la Năvodari la campionatul naţional şcolar a obţinut locul I. „Am participat la multe competiţii, dar cele importante pentru mine sunt medaliile de aur. Sunt foarte mândru că am câştigat aceste premii“, a mai adăugat Bogdan.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite