Călăraşi: Bianca Berevoescu exersează postul de manager

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescenta s-a implicat alături de alţi 24 de elevi ai Colegiului Agricol „Sandu Aldea“ în înfiinţarea a două firme de exerciţiu.

„ Le-am autorizat şi au început deja să funcţioneze. „Beauty Charms“ şi „Casa Vinului“  sunt societăţile pe care noi încercăm să le dezvoltăm şi prin care vom învăţa secretul afacerilor.“, a spus adolescenta. Elevii au deschis aceste firme urmând aceiaşi paşi ca un investitor veritabil. Fetele, eleve în clasa a XI-a, au dorit să înfinţeze o firmă de cosmetice care comercializează parfumuri.

„Vă doriţi un parfum pe care nu îl găsiţi nicăieri? Nu trebuie decât să ne contactaţi  şi vom face tot posibilul să vă oferim produsul dorit“, se precizează în pliantul realizat pentru promovarea companiei.

13 angajaţi

Bianca ne dă lămuriri suplimentare şi încearcă să ne convingă că totul este cât se poate de real. F.E. Beauty Charm S.R.L. este o societate cu răspundere limitată care are doi asociaţi şi 13 angajaţi. Eu, elevă în clasa a XI-a, la specializarea „Tehnician în activităţi economice“ , ocup funcţia de director general al companiei de cosmetice“, a mai spus adolescenta. Tânăra spune că toţi colegii săi vor învăţa cum trebuie abordată o afacere, pentru că după terminarea liceului mulţi doresc să aibă propriul business.   

Departe de părinţi

De 11 ani, adolescenta stă departe de familie. Părinţii săi sunt plecaţi în Italia şi în fiecare an merge să îi viziteze. La prima vizită în străinătate, Bianca a mers cu avionul şi i-a încolţit în gând ideea că i s-ar potrivi meseria de stewardesă. „Mi-a plăcut foarte mult că îi tratează cu respect pe pasageri. Recunosc şi faptul că mă atrag şi călătoriile.

Deşi părinţii Biancăi sunt plecaţi de fmulţi ani, ea locuind cu mătuşa şi unchiul, adolescenta a ştiut că trebuie să înveţe şi să fie ascultătoare. „Am fost în străinătate şi nu mi-au plăcut oamenii. Nu sunt aşa de primitori ca românii. Nu mă văd locuind în altă parte. Îmi place să călătoresc şi să văd diferite ţări , dar doar în vizită“, ne-a mai spus adolescenta.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite