Călăraşi: Bianca Andrei-viaţa în paşi de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta are în palmares peste 30 de diplome şi 5 trofee
Adolescenta are în palmares peste 30 de diplome şi 5 trofee

Pe parcursul a şase ani, de când frecventează cursurile de dans, eleva are în palmares peste 30 de diplome, 10 medalii şi 5 trofee. Bianca frecventează cursurile de dans ale Palatului Copiilor din Călăraşi de la vârsta de 4 ani.

Eleva a fost îndrumată să meargă la dansuri de mama sa, care a făcut gimnastică sportivă tot la acelaşi profesor. După doar câteva luni de la începerea cursurilor, Bianca a început să aibă performanţe notabile. Eleva exersează mai multe tipuri de dans: modern, aerobic, caracter, orienal, fantezie coregrafică şi dans cu obiect (eşarfă). „Cel mai mult sunt atrasă de dansul oriental, mă reprezintă“ a spus eleva.

Numai premiul I

Elevă în clasa a V-a, Bianca nu ratează niciun concurs de dans. La toate competiţiile la care a care a participat, mica dansatoare nu a plecat fără premiul I. „De la toate concursurile am plecat acasă numai cu premiul I. Am dat tot ce am avut mai bun pentru fiecare concurs în parte“, ne-a spus Bianca. „

„Este o fată extrem de muncitoare şi talentată. Pentru fiecare concurs se pregăteşte intens, este un copil care frecventează non-stop cursurile de dans, niciodată nu lipseşte“ ne-a spus profesoara Dorina Varghida.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite