Călăraşi: Beatrice Ojog, eco-ambasadoarea pasionată de teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra se implică în toate proiectele ce au ca scop protejarea mediului înconjurător şi ajută copiii din centrele de plasament şi bătrânii. S-a înscris în proiectul Eco-provocarea pentru că are efecte pe termen lung şi vizează schimbul de mentalităţi pentru anumite persoane.

De Sărbători, adolescenta a mers la Centrul de copii SERA unde s-a jucat cu prichindeii, le-a spus poveşti şi le-a dăruit jucării.

Învăţată de bunică să dăruiască

„Le-am dus cărţi, dulciuri şi jucării în speranţa că le vom însenina, într-un fel, sărbătorile“, povesteşte, zâmbind, Beatrice. Tânăra spune că modelul său în viaţă a fost bunica sa, cea care a învăţat-o de mică să dăruiască. „De când eram mică, persoana care m-a inspirat a fost bunica mea. Ea e cea care m-a făcut să văd lucrurile altfel şi m-a făcut să îmi doresc să ajut oamenii“, mărturiseşte aceasta.

Tănăra spune că a vizitat şi căminul de bătrâni „Antim Ivireanu“, împreună cu colegii de liceu. Elevii au organizat o tombolă pentru vârstnicii de aici.
„Am avut un program artistic cu cântece şi poezii. A fost o zi reuşită şi cei vârstnici chiar s-au bucurat de prezenţa noastră“, spune Beatrice Ojog.

Vrea să fie membru UNICEF

Tânăra vrea să continue cu actele de caritate şi, după terminarea liceului, îşi propune să devină membru UNICEF sau UNESCO. „Întâi vreau să schimb ceva aici, vreau să schimb modul de gândire al oamenilor şi să ajut la combaterea sărăciei. Vreau să ajung în ţările din lumea a treia“, declară tânăra.  

Citiţi mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite