Călăraşi: Băut şi fără permis, la volanul unui BMW neînmatriculat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu avea permis de conducere şi băuse, s-a urcat la volanul unei maşini care nu era înscrisă în circulaţie. Vinovatul a fost depistat pe raza comunei Perişoru de către un echipaj de poliţişti.

Călărăşeanul Marian N.(21 ani), a fost prins de poliţişti, la sfârşitul săptămânii trecute, pe DC 11, în comuna Perişoru, conducând un BMW. Poliţiştii au stabilit că bărbatul băuse înainte de a se urca la volan, având o concentraţie alcoolică de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate a rezultat că autoturismul nu este înmatriculat, iar numerele de înmatriculare montate pe acesta aparţin unui alt autovehicul, semnalat ca furat din data de 6.10.2010.  Maşina aparţine, de fapt, lui Laurenţiu Ş, din comuna Dragalina, care i-a încredinţat-o Marian pentru a o conduce pe drumurile publice.     

Dosare penale

Drept urmare, acesta s-a ales cu dosar penal pentru şofat fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare. Prientenul său este cerccetat pentru încredinţarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite