Călăraşi: Bătaie pe ulei cu 3 lei litrul la magazinul Minimax

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane s-au călcat în picioare, azi-dimineaţă, pentru 2 litri de ulei. Călărăşenii au luat cu asalt magazinul Minimax din zona 2 Moldoveni pentru a cumpăra ulei cu doar 3 lei litrul.

La fiecare sticlă de 2 litri cumpărată, fiecare a primit bonus încă 2 litri. Îmbrânceli, înjurături, ţipete şi leşinuri. Aceasta era în urmăcu o oră atmosfera de la Minimax. După ce săptămâna trecută, oferta a fost la zahăr, azi-dimineaţă, s-a vândut ulei. 12, 20 de lei au plătit clienţii pentru cei 4 litri de ulei cu care au plecat acasă.

image

„Stau de la 6.00 dimineaţa. Săptămâna trecută am prins zahăr. E bun orice pe foamea asta, mai ales că eu nu îmi găsesc un loc de muncă. Trăim vremuri grele. Am ajuns să ne batem pe o sticlă de ulei“, ne-a spus Aurel Radu(49 de ani), şomer Aglomeraţia din faţa magazinului s-a mutat în interior, la ora 8.00, atunci când agenţii de pază au deschis uşile. Oamenii au luat cu asalt rafturile şi fiecare încerca să îndese în sacoşi cât mai multe sticle, deşi se vindea doar o sticlă de ulei de persoană.

image

Haos general

Hărmălaia şi îmbrâncelile s-au transformat în scurt timp într-un haos, care i-a dezarmat şi pe cei şapte agenţi de pază ai magazinului. Aceştia erau foarte revoltaţi că solicitaseră intervenţia Poliţiei, însă li s-a refuzat ajutorul. „ Este inadmisibil aşa ceva. Nu vine nimeni să ne sprijine. Poate doar dacă se vor omorî între ei, va veni şi Poliţia“, a spus indignată şefa pazei din cadrul magazinului.
Cei 7.280 litri de ulei s-au epuizat într-o jumătate de oră, însă scandalul din magazin va continua până diseară. „Aşa am pătit şi săptămâna trecută. A fost o nebunie generală aici. N-au plecat până seara din magazin, deşi oferta se epuizase“, ne-a declarat Claudiu Achim, şeful magazinului Minimax. Şi săptămâna viitoare se aşteaptă un balamuc la fel de mare, având în vedere că va fi promoţie la detergent de rufe. La o pungă de 6 kilograme se va da una gratis. Totul va costa 40 de lei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite