Călăraşi: Bătaie pe dascălii cu renume pentru înscrierile în clasa I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcolile au format deja clasele I şi se gândesc la anul şcolar 2012-2013. Deşi înscrierile preşcolarilor ar trebui să înceapă peste două luni, directorii şcolilor spun că au toate locurile ocupate.

Învăţătoarele renumite pentru experienţa lor au fost asaltate de părinţii dornici să aibă pentru copiii lor cel mai bun mentor. 3.325 de copii vor întra în acest an în clasa I-a.
Elena Chiriacescu este învăţătoare de 37 de ani la Scoala Generală numărul 10 „Mihai Viteazul“,  ajungând să fie cunoscută în aproape tot oraşul pentru experienţa sa didactică.

Recomandări

Pentru că i s-a dus vestea că este o învăţătoare excelentă şi are rezultate foarte bune cu toţi copiii, părinţii foştilor elevi o recomandă şi altora. Astfel, tot mai mulţi părinţi îşi înscriu şi ceilalţi micuţi tot la ea. Femeia este renumită pentru talentul de a-i face pe copii să se apropie de ea. „Am avut 14 copii la concursul Euclid săptămâna trecută, iar din aceştia, 12 au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III“, se mândreşte învăţătoarea.
Deşi înscrierile preşcolarilor în anul şcolar 2011-2012 se vor face în perioada 3 martie-5 mai 2011, dascălul a înscris 32 de elevi în clasa sa încă de anul trecut, deşi limita este de doar 26 de locuri.  

O familie, acelaşi învăţător

În clasa pe care o va prelua din toamna acestui an se află şi frăţiorul Anei-Maria, elevă în actual clasă a IV-a a învăţătoarei Chiriacescu. „Andrei are şase ani şi intră la toamnă în clasa I. Pentru că am fost foarte mulţumită de felul în care a lucrat cu fiica mea Ana-Maria, am decis să îl înscriu la aceeaşi învăţătoare. Doamna lucrează cu toţi la nivel de performanţă. M-am bucurat foarte tare când am auzit că mai ia o generaţie“, spune mulţumită mama copiilor, Gica Bănică.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite