Călăraşi: Bătaia în care a fost implicat căpitanul Stelei, sub anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul cu săbii şi cuţite de la Aqua Parc din Olteniţa se complică.  Poliţia a intrat pe fir şi a deschis o anchetă pentru a stabili cine sunt vinovaţii şi ce s-a întâmplat exact, sâmbătă noaptea, în clubul unde s-a distrat Cristian Tănase, căpitanul echipei Steaua.

Toţi cei implicaţi în bătaie vor fi cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, dosarul aflându-se pe masa poliţiştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale Olteniţa.

Atât conducerea clubului cât şi Poliţia au decis să facă lumină în cazul controversat în care a fost implicat fotbalistul de la Steaua. Managerul clubului Aqua Parc ne.a frunizat detalii importante pentru a lămuri incidentul produs sâmbătă seara în faţa clubului.

Primul conflict

Aqua Parc s-a deschis în iunie 2009 şi este singura discotecă din Olteniţa. Managerul clubului, Marius Dociu, spune că scandalul iscat între Tănase şi fostul iubit al prietenei lui este singurul de acest gen, întâmplat în faţa discotecii. „A fost pentru prima oară când fotbalistul Cristian Tănase a venit în clubul nostru. Era însoţit de fratele său şi prietenele lor“, declară managerul clubului.

Club renumit


Nu este pentru prima oară când vin fotbalişti renumiţi în discoteca de la Olteniţa, chiar la inaugurarea acestuia fiind prezenţi la un meci amical, fostele glorii ale fotbalului românesc: Gigi Mulţescu, Aurelian Pavelescu şi Daniel Iftodi. În 2010, au cântat în club Puia, Dj Sava şi Raluk, Nick Kamarera şi Mike Diamondz, dar şi alţi artişti faimoşi ai momentului.

Sâmbătă seara, fotbalistul naţionalei era în club cu un grup de opt persoane. După ora 3.00, la masa lui Tănase a sosit fostul prieten al iubitei sale care, a început  discuţia. „Cei doi şi-au continuat discuţia în afara clubului. S-au îmbrâncit, au avut discuţii aprinse şi se ameninţau“, spune Marius Dociu. Conflictul nu a durat mai mult de 15 minute. Pentru aplanarea acestuia, patru bodyguarzi au intervenit.  

Citiţi mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite